Cum sa vorbesti despre sanatatea mintala fara a-i ofensa pe ceilalti!

Mediatorul Dan Berstein împărtășește călătoria sa deschisă in fata tulburarii bipolare și cum abilitățile de rezolvare a conflictelor ne pot ajuta să depășim barierele din calea conversațiilor despre sănătatea mintală.

În această poveste profundă, învățați cum să depășiți ipotezele și stigmatul, pentru a face loc exemplului celeilalte persoane și a vă conecta.

Dan Berstein este un mediator care dorește să îmbunătățească modul în care vorbim despre sănătatea mintală. Dupa ce a fost diagnosticat cu tulburare bipolara el a intampinat probleme puternice cu lumea din jur. Din acel moment a descoperit medierea si a calatorit in SUA invatand pe toti actorii din domeniul sanatatii mintale sa aplice practici de solutionare a conflictelor.

Dan a găzduit primul eveniment de conversație comunitar din New York, ca parte a dialogului național privind sănătatea mintală a lui Barack Obama.

Această discuție a fost făcută la un eveniment TEDx utilizând formatul conferinței TED, dar organizat independent de o comunitate locală.

Va invit sa urmariti materialul VIDEO, aici: https://www.youtube.com/watch?v=nstRHTVv0Aw

Sursa: https://www.mediate.com/articles/BersteinDhead.cfm

MEDIEREA ESTE SOLUTIA!

AFLA MAI MULTE la telefon 0752.23.15.73 sau pe e-mail casademediere@gmail.com !

Dr. Simona Maria VLĂDICA

Mediator autorizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *