Mediatorul, profesionistul de care aveți nevoie când nu vă mai înțelegeți cu mama/tatăl copilului vostru!

Aveți un copil sau mai mulți și v-ați separat? Vreți să divorțați ori sunteți deja divorțat(ă) sau în proces de divorț și nu reușiți să vă înțelegeți cu mama/tatăl copilului dvs. cu privire la contribuția financiara pentru întreținerea acestuia?

 

 

Vă contraziceți mereu și nu ați reușit să găsiți soluția când vine vorba de programul de legături personale (programul de vizită)? Nu puteți să ajungeți singuri la un acord în privința tuturor aspectelor care implică buna creștere și educarea copilul/copiilor dvs.după separare/divorț?

MEDIEREA este soluția. Medierea există ca cea mai bună opțiune! Medierea este eficientă, funcționează foarte bine și este cea mai potrivită modalitate de a găsi rezolvarea pentru orice situație, pentru orice  conflict, într-un timp extrem de scurt, comparativ cu durata mare a proceselor în instanță.

În mediere avem timp să căutăm și să găsim soluțiile pe care le doriți.

MEDIATORUL este cel care vă poate ajuta să reveniți cât mai curând la o viață normală și la un program firesc, după o separare de partener. Mediatorul este PROFESIONISTUL  care vă ajută să găsiți calea spre rezolvarea problemelor cu care vă confruntați.

Dumneavoastră vorbiți, propuneți soluții, însă partenerul nu vă mai aude, nu mai ține cont de ceea ce îi spuneți? Lăsați-l pe mediator  să se facă auzit în locul dvs. Aceasta îi este meseria. Neutru și imparțial va știi cum să pună problema pentru a vă ajuta pe amândoi, dar și pe copilul dumneavoastră. Acordați încredere profesionistului care vă poate aduce normalitatea în viață, cât mai repede.

Medierea vă ajută să economisiți timpul pe care l-ați putea petrece prin judecăți. La un proces nu puteți cunoaște rezultatul final orice v-ar spune oricine… poate câștigați, poate pierdeți. În mediere căutăm și găsim împreună rezultatul dorit.

MEDIEREA rămâne cea mai eficientă, mai puțin stresantă și mai ieftină soluție pentru orice conflict.

 

SUNAȚI un mediator cu experiență în soluționarea unor astfel de cazuri! E primul pas pentru a afla mai multe detalii necesare despre MEDIERE și despre ceea ce aveți de făcut pentru a începe cât mai curând procedura medierii! Nu mai așteptați. Cu cât începeți mai repede cu atât sunt șanse mai mari de reușită.

 

 

AFLAȚI MAI MULTE sunand  la 0752.23.15.73. Va răspunde Simona Vlădica, MEDIATORUL dvs. cu o mare experiență în rezolvarea unor astfel de conflicte între părinți.

Dacă vă e mai ușor, puteți trimite un e-mail pe adresa: casademediere@gmail.com! Explicați pe scurt cu ce vă pot ajuta și vă voi contacta eu cât mai curând posibil.

La un click distanță, accesând site-ul www.casademedierevladica.ro  veți afla  răspunsul la multe dintre neclaritățile dvs. legate de importanța, rolul și extraordinarele avantaje ale medierii atunci când copiii sunt implicați într-o procedură de separare/divorț al părinților.

 

MEDIATOR: Dr. Simona Vlădica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *