Gala Excelentei in Mediere 2017

Incepand cu 2013 se desfasoara in fiecare an la Cluj-Napoca cel mai prestigios eveniment de mediere din Romania, Gala Excelentei in Mediere, care se bucura de recunoastere internationala.

Zilele dedicate medierii se vor concentra pe dialog, interactivitate si relationarea intre mediatori si reprezentantii mediului de business din Romania. Evenimentul promoveaza medierea, cea mai tanara profesie liberala din Romania, constand intr-o cale reala spre progres prin arta comunicarii si a gestionarii conflictelor, a solutiilor inteligente si personalizate fara de care o societate nu ar putea evolua, precum si comunitatea mediatorilor.
Gala Excelentei in Mediere se bucura de sprijinul deosebit al Consiliului Judetean Cluj, Primariei si Consiliului Local Cluj-Napoca, precum si al Universitatilor Babes-Bolyai si Bogdan Voda, al asociatilor de mediatori si al partenerilor, ca in fiecare an.

„Medierea este deopotriva stiinta si arta, un bun mediator va ințelege asta si va sti ca este necesar sa atinga excelenta.” Leonardo D’Urso, cofondator ADR Center
Sub egida Galei Excelentei in Mediere se va desfasura seara oficiala si festiva cu premierea reprezentantilor care s-au remarcat prin proiecte deosebite in anul anterior, conferinta internationala „Medierea- management pozitiv al conflictului” in care vor avea loc prezentari ale specialistilor din Romania si din strainatate pe teme practice despre medierea in business, sesiuni de lucru, fiecare moment al evenimentului oferind oportunitati de a crea noi conexiuni si relatii, de a invata unii de la ceilalti.

La aceasta editie ne bucuram sa avem alaturi International Mediation Institute, reprezentat de catre Irena Vanenkova, Director Executiv al Institutului.

Medierea este cheia spre o societate mai buna, un proces care se invata inca din copilarie

Gala Excelentei in Mediere are, incepand cu 2017, un nou partener, Transylvania College, singura scoala privata din Ardeal care ofera un traseu educational complet de la varsta prescolara pana la liceu. Prezenti la editia de anul trecut prin unica echipa de elevi mediatori din Romania, Transylvania College contribuie la dezvoltarea competentelor viitorilor adulti prin educatie si deschiderea catre acceptarea conflictului ca pe o oportunitate, ce poate fi valorificata in beneficiul ambelor parti.

Medierea- necesitate in mediul de afaceri

La Gala Excelentei in Mediere oamenii de afaceri au prilejul de a se intalni cu elita mediatorilor din Romania si de a afla informatii noi despre conflicte de afaceri solutionate prin mediere si de a se intalni cu reprezentanti ai firmelor care utilizeaza medierea in mod frecvent.
Beneficiile utilizarii medierii in afaceri pornesc de la optimizarea costurilor financiare si de timp pentru solutionarea conflictelor din firma (intre asociati, intre sef si subaltern, intre sefi de departamente, intre angajator si angajati, in situatia concedierilor, etc), recuperarea creantelor( chiar si transfrontaliere), pastrarea relatiilor comerciale si ajung pana la pastrarea bunului renume al firmei datorita confidentialitatii procedurii medierii.
Educatia, medierea si business-ul formeaza un adevarat triunghi de aur. Colaborarea stransa intre educatie, mediere si afaceri si implicarea in viata comunitatii au ca tinta atingerea pacii sociale.
„Nu conteaza cat de multe stii, pana cand nu arati ca iti pasa” ar putea fi motto-ul editiei din acest an al Galei Excelentei in Mediere. Pentru a avea succes trebuie sa arati ca iti pasa, iar puterea exemplului este cea mai buna cale, Anca Lucia Stancu, initiator al Galei Excelentei in Mediere.
Gala Excelentei in Mediere este dovada ca mediatorilor, oamenilor de afaceri de succes si reprezentantilor educatiei de calitate le pasa de comunitatile in care traiesc si isi desfasoara activitatea.
“Medierea este dedicata unei lumi mai bune si are o componenta sociala: isi propune sa rezolve conflictele societatii in care traim.” Anca Lucia Stancu, initiator al Galei Excelentei in Mediere.

Cine poate participa

La editia din acest an sunt asteptate sa participe persoane din domeniu medierii, oameni de afaceri din cele mai diverse domenii de activitate (ex: productie, IT, investitii financiare, dezvoltare imobiliara, comert, banci, trusturi de presa, consultanta, fashion, turism, clinici si spitale private, invatamant privat pre-universitar si universitar), precum si ambasadori, demnitari publici, oameni politici, judecatori, procurori, notari, avocati.
Peste 1000 de specialisti si oameni de afaceri au participat la editiile precedente ale Galei Excelentei in Mediere.
Va invitam sa scriem impreuna istoria medierii din Romania, la editia aniversara a Galei Excelentei in Mediere!

Gala Excelentei in Mediere, unicul eveniment national si anual al mediatorilor, a sustinut si sustine in continuare toate demersurile necesare pentru ca profesia de mediator sa devina o profesie respectata in Romania.

Sursa: www.medierenet.ro

MEDIEREA ESTE SOLUTIA!

AFLA MAI MULTE la telefon 0752.23.15.73 sau pe e-mail casademediere@gmail.com !

Dr. Simona Maria VLĂDICA

Mediator autorizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *