Designul Galei Excelentei in Mediere 2017 apartine Atelier 507

In acest an, Carmen Stefanca si Bogdan Banica – adica Atelier507 –  sprijina Gala Excelentei in Mediere, oferind consultanta pe partea estetica si functionala in amenajarea salii unde va avea loc evenimenul.

Carmen StefancaFondat in 2011 de Bogdan Banica, in Bucuresti, Atelier507 este un studio de arhitectura si design interior care sustine ideea ca orice spatiu (rezidential, comercial sau de birouri) merita sa fie amenajat la maximum de potential. Echipa din spatele brand-ului face posibil acest lucru prin creativitatea cu care ajunge la concept si prin realismul cu care propune solutiile de implementare.

“Acesta este obiectivul pe care il urmarim in fiecare proiect, prin creativitatea ideilor si prin realismul solutiilor de implementare. Ne propunem intotdeauna concepte distinctive si unitare stilistic, care sa imbine personalitatea, dorintele si nevoile clientului. Toate astea luand in calcul inca de la inceput datele financiare si de timp ale proiectului, astfel incat sa ne asiguram ca tot ce propunem este 100% fezabil de implementat.”

 

Realism creativ – asa se defineste modul de gandire prin care Atelier507 transforma ideile, dorintele si nevoile clientului intr-un concept 100% fezabil. Echipa considera ca un designer cu adevarat bun este deschis catre ideile beneficiarului, catre aspectele tehnice, catre datele financiare incluse in brief si, mai ales, catre feedback-ul din partea clientului.

Toate aceastea au fost baza a unei dezvoltari frumoase, unui portofoliu care este onorat de peste 100 de proiecte, facand totodata posibila extinderea Atelier507.

Astfel ca, din ianuarie 2017 Atelier507 a deschis un birou si in Cluj, in parteneriat cu Carmen Stefanca.

Carmen Stefanca

Carmen este arhitect si asociat Atelier507. Fiind in contact permanent, inca din copilarie, cu santierele si constructiile, datorita tatalui ei, decide sa urmeze cursurile  Facultatii de Arhitectura din Bucuresti.

“Alegerea facultatii de arhitectura a fost indirect influentata de familia mea si de locul in care m-am nascut si am crescut (Sighetu Marmatiei, Maramures).”

Inca din timpul studiilor, si-a inceput activitatea in domeniu  proiectarii, design-ului interior, dar si design-ului de produs. In cele din urma, s-a nisat pe ceea ce o reprezinta mai mult – design-ul de interior.

In 2008 se muta in Cluj, iar in 2010 decide sa isi faca propriul birou de design interior – Atmosfere.

“ Pana la sfarsitul anului 2016, am realizat zeci de proiecte de design interior sub brandul Atmosfere. Unul dintre proiectele mele de suflet, o borna in cariera mea de pana acum fiind Hotel Gabriela din Viseul de Sus, Maramures – un proiect amplu si provocator cu multe si diverse functiuni, cu o suprafata de aproximativ 3200mp.”

“Pe Bogdan il cunosc din timpul facultatii. Am fost mereu prieteni si colaboratori. La sfarsitul anului 2016, avand aceeasi viziune a business-ului si aceleasi obiective, am decis sa devenim parteneri si sa ne asociem sub numele Atelier507, avand astfel un birou in Bucuresti si unul in Cluj. Consideram ca impreuna, ca o echipa, putem sa facem lucrari mai ample, mai bune, sa ne atingem obiectivele intr-un timp mai scurt si sa demontam mitul “sa nu faci business cu prietenii”.

“In planurile de viitor intra pozitionarea Atelier507 in top 5 national, premii de design, lucrari internationale si un birou in afara tarii.”

Sursa: www.medierenet.ro

MEDIEREA ESTE SOLUTIA!

AFLA MAI MULTE la telefon 0752.23.15.73 sau pe e-mail casademediere@gmail.com !

Dr. Simona Maria VLĂDICA

Mediator autorizat

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *