Intalniri de lucru cu Parchetele de pe langa Judecatoriile si Tribunalele arondate Curtii de Apel Bucuresti

mediere 230x191In lunile martie si aprilie 2016, Dr. Simona Maria Vlădica – mediator autorizat si reprezentantul ales al Corpului Profesional al Mediatorilor in relatia cu sistemul judiciar pe langa Curtea de Apel Bucuresti desfasoara intalniri de lucru cu Parchetele de pe langa Judecatoriile si Tribunalele arondate Curtii de Apel Bucuresti avand ca scop realizarea actiunilor de implementare a Protocolului între Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si Consiliul de Mediere.

 

Acest protocol are ca scop principal informarea justițiabililor cu privire la rolul și statutul mediatorilor, precum și al avantajelor folosirii procedurii medierii și punerea la dispoziția justițiabililor a Tabloului Mediatorilor. Obiectivele protocolului sunt:

  • Degrevarea activitatii Parchetului de cauzele care pot fi solutionate pe calea medierii;
  • Stabilirea de bune practivi in aplicarea eficientă și unitară a prevederilor referitoare la mediere, in materie penală;
  • Dezvoltarea

In cadrul intalnirilor de lucru se vor discuta aspecte procedurale privind medierea dar si caracteristicile acordului de mediere.

Astazi doamna mediator Dr. Simona Vladica va merge la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 2, intalnire programata pentru ora 11.00.

 

Urmatoarea intalnire de lucru va fi maine, 18 martie, ora 10.00, la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti.

 

In continuare va vom tine la curent cu sirul acestor intalniri.

 

MEDIEREA ESTE SOLUTIA!

AFLA MAI MULTE la telefon 0752.23.15.73 sau pe e-mail casademediere@gmail.com !

 

Dr. Simona Maria VLĂDICA

Mediator autorizat

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *