Medierea unui conflict de munca

Mediatorul Roxana Cozma a scris despre medierea unui conflict de munca in Ziarul de Iasi, astfel:

 

"Un colectiv recent format, in care lucreaza doar femei, cu varste cuprinse intre 19 si 51 de ani. Unele au familii, altele nu, dar sunt si doua tinere care au crescut la casa de copii. Am cunoscut o parte dintre ele in prima zi cand am venit sa colaborez cu firma pentru a imbunatati relatiile dintre angajate, astfel incat acestea sa fie cat mai eficiente in timpul de lucru.

Era un proiect nou, intr-o zona in care cele mai multe femei nu aveau de lucru si, desi managerul recrutase doar femei cu recomandare de la ultimul loc de munca, totusi el a intampinat destule situatii in care unele dintre angajate aveau o influenta negativa asupra celorlalte si asta se repercuta si in calitatea muncii. Urma sa diminuez, impreuna cu ele, conflictele din relationarea profesionala.

Nu mai vreau sa se jigneasca intre ele, nu mai vreau sa vina in birou la mine cu fel de fel de conflicte care apar din te miri ce!“, mi-a spus managerul, pur si simplu nemultumit de felul in care se lucreaza. Am aflat ca lucrau in schimburi, ca era o coordonatoare pentru fiecare schimb si ca cele care avusesera rezultate, fusesera premiate cu 10% din salariu. Salariile erau mici, insa."

Intregul articol poate fi citit aici!

Sursa: www.ziaruldeiasi.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *