David E. Michael, Deputy Ombudsman: In cautarea excelentei deschidem noi oportunitati pentru pace

David E. MichaelDavid E. Michael a lucrat în organizatii federale, non-profit, și in sectorul privat ca avocat, mediator, facilitator, senior executiv, membru al consiliului, și consultant.

El a construit organizații dinamice, care stabilesc obiective clare, pentru a alinia misiunea și performanța individuală și a ajuta angajații să colaboreze pentru a atinge rezultatele dorite. Expertiza lui David include conducerea, planificarea strategică, managementul performanței, program de proiectare, marketing, training, comunicare, construirea consensului, de implicare in managementul conflictelor, gestiunea financiară și evaluare.

In ceea ce priveste excelenta in mediere, in mesajul transmis pentru Gala Excelentei in Mediere, David spune:

„Consider că esența muncii noastre de mediatori constă în a ajunge să înțelegem experiențele, perspectivele și interesele celorlalți și, plecând de la acea înțelegere, să facilităm o conversație. Pe măsură ce devenim mai iscusiți, conversațiile pe care le facilităm se deplasează adesea de la negocierea de interese către soluționări pline de însemnătate care implică o înțelegere mai complexă a sinelui și a celuilalt, precum și posibilități inaccesibile înainte. Pe măsură ce ne deplasăm de la iscusință la măiestrie, în căutarea excelenței, deschidem oportunități noi pentru pace.”

 

Sursa: www.medierenet.ro 

 

MEDIEREA ESTE SOLUTIA!

AFLA MAI MULTE la telefon 0752.23.15.73 sau pe e-mail casademediere@gmail.com !

 

Dr. Simona Maria VLĂDICA

Mediator autorizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *