Testimonialul doamnei mediator Petruta Bocos cu privire la Gala Excelentei in Mediere

img 4475„Eleganta, acesta este cuvantul care, in opinia mea, defineste medierea.

Eleganta,acesta este cuvantul care defineste Gala Excelentei in Mediere, eveniment organizat de mediatori pentru mediatori.

Surpriza a fost de proportii…

In urma cu trei ani, paseam timida in profesie si participam,la fel de timida, la prima editie a Galei Excelentei in Mediere.
Surpriza a fost de proportii…mi s-au deschis usile si inimile colegilor mei, am legat prietenii, am impartasit experiente profesionale, am invatat lucruri noi si mai mult decat orice mi-am dat seama ca toti avem ceva in comun: dragostea pentru oameni si mult bun simt.Acestea sunt calitatile care ne recomanda.
Am avut onoarea de a cunoastecolegi care s-au deplasat de la sute si chiar mii de km distanta, pentru a fi alaturi de noi la eveniment.Am plecat incantata si plina de speranta,cu dorinta de a munci mai mult in biroul meu si de a pune o caramida la baza acestei profesii.
Judecatorul Cristi Danilet spunea in discursul sau de atunci „Aveti incredere,cat mai multa incredere in voi! Stabiliti puternice legaturi profesionale intre voi si cu celelalte profesii!Sunteti o gura de oxigen pentru justitia romaneasca!” Acest lucru se intampla la fiecare editie a galei: vedem ca se poate,cunoastem oameni care reusesc si care ne impartasesc din experienta lor.

Este laudabila initiativa organizatorilor care au dedicat timp si suflet pentru ca noi, mediatorii, sa ne cunoastem intre noi, pentru ca celelalte profesii sa ne accepte, pentru a ne premia colegii care s-au implicat cel mai mult in profesie si care, cu siguranta, vor continua sa o faca.

Gala Excelentei in Mediere este pentru mine un eveniment deosebit, primul organizat in inima Ardealului, care creste si se dezvolta de la an la an, pentru ca noi cei prezenti la fiecare editie a Galei sa acumulam informatii, sa credem in profesie si sa depunem eforturi ca ea sa functioneze.

Rezultatele se vad!

Rezultatele se vad. Pas cu pas, an de an, cuvantul mediere intra in vocabularul romanilor. Din ce in ce mai multi apeleaza la serviciile noastre iar noua nu ne ramane decat sa dam dovada de unitate si profesionalism.

Gala Excelentei in Mediere este pentru mine dovada elegantei, a profesionalismului, dovada de unitate si respect intre colegi.

Multumim organizatorilor pentru efortul depus!
Astept cu nerabdare sa ne revedem la editia a IV a Galei Excelentei in Mediere!

Imi doresc sa ne vedem si la editia cu numarul 50!” – mediator Petruta Bocas

 

Sursa: www.medierenet.ro

 

MEDIEREA ESTE SOLUTIA!

AFLA MAI MULTE la telefon 0752.23.15.73 sau pe e-mail casademediere@gmail.com !

 

Dr. Simona Maria VLĂDICA

Mediator autorizat

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *