Salvati Copiii lanseaza public Manifestul pentru Dreptul la Educatie

Organizatia Salvati Copiii lanseaza vineri, 30 octombrie 2015, ora 11.00, Manifestul pentru Dreptul la Educatie, document prin care atrage atentia autoritatilor asupra situatiei grave din sistemul educational.

Manifestul pentru Dreptul la Educatie propune autoritatilor 10 prioritati pentru o educatie de calitate pentru toti copiii. Aceste 10 obiective aduc in discutie problemele urgente cu care se confrunta elevii din sistemul de invatamant si propun un proces transparent de finantare a educatiei.

Evenimentul are loc ca avanpremiera la Festivalul Brazilor de Craciun, cel mai cunoscut eveniment caritabil al sarbatorilor de iarna, prin care Salvati Copiii a sustinut educatia a peste 23.000 de copii.

Manifestarea se va desfasura in Promenada Mall  (Calea Floreasca 246B, Bucuresti), nivel 0, alaturi de ambasadorii Salvati Copiii – Andi Moisescu, Andreea Raicu, Corina Barladeanu si de Presedintele Executiv Gabriela Alexandrescu.

Salvati Copiii va indeamna sa aderati si dumneavoastra la Manifestul pentru Dreptul la Educatie si sa semnati petitia pentru schimbarea educatiei din Romania:

http://www.petitieonline.com/manifest_pentru_dreptul_la_educatie

Autor: Georgiana Milescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *