La Multi Ani, Justitiei Romane!

Lector Univ. Dr. Simona Maria Vladica, reprezentantul Corpului Profesional al Mediatorilor de pe langa Curtea de Apel Bucuresti a participat duminica, 5 iulie 2015, la Palatul de Justitie,  la Ziua Justitiei, manifestare organizata ca in fiecare an, in prima duminica din luna iulie. 

Ziua Justiției are menirea de a marca rolul și importanța puterii judecătorești, a partenerilor justiției, a tuturor oamenilor legii în încercarea de consolidare a statului de drept. Ea constituie, totodată, și un bun prilej pentru consolidarea relațiilor instituționale.

La eveniment au luat cuvantul: presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, jud. Marius Badea Tudose, consilierul prezidential Simina Tanasescu, vicepresedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, judecatoarea Cristina Iulia Tarcea, ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, Procurorul General al Romaniei, Tiberiu Nitu, judecatoarea Camelia Toader de la Curtea de Justitie a Uniunii Europene si presedintele CSM din Republica Moldova, judecatorul Victor Micu.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *