„Abordarea practica a medierii” 14 mai 2015 – Tribunalul Bucureşti

Sănătatea Media Group organizeaza pe data de 14 mai 2015, începand cu ora 14.30, în Sala de Festivităţi a Tribunalului București, evenimentul „Abordarea practică a medierii”.

Obiectivul principal al evenimentului consta in realizarea unei conferinte interactive intre profesionistii din sistemul juridic si mediatori, intre mediatori si mediatori, in ceea ce priveste chestiuni practice privind activitatea de mediere.

 

Toti speakerii vor prezenta lucrari in care vor aborda cazurile concrete cu care s-au confruntat, ce vor fi ulterior analizate. Astfel, cei prezenti vor avea oportunitatea de a pune intrebari si de a dialoga cu unii dintre cei mai renumiti magistrati si mediatori din Romania, in domeniul de interes, precum :

  • “Locul mediatorului între pacient și medic în malpraxisul medical
  • Medierea si rolul mediatorului in situatia modificarii unilaterale a contractului individual de munca
  • Medierea de la teorie la practica
  • „Libertatea partilor in procesul de mediere”
  • “Copilul, instrument de șantaj – prezentare de caz
  •  Medierea a 9 înșelăciuni prin metoda accidentului”.

Astfel, işi vor prezenta lucrările  Mediator Mirela Dragu; Judecător Mădălina Afrăsinie, președinte secția a VI-a Civilă, Tribunalul București; Mediator Iuliu Ursan; Mediator Simona Vlădica;  Mediator Ilie Dorin.

Din partea Consiliului Superior al Magistraturii a confirmat prezenta la eveniment,  Judecator Cristi Danilet, in calitate de invitat special, pentru a lua cuvantul in deschiderea evenimentului.

Inițiatoarea și organizatoarea acestei conferințe – mediator Dr. Simona Vladica  subliniază că: „Prin organizarea acestor evenimente doresc sa aduc o contribuție personală care să vină in sprijinul medierii și mediatorilor din România, deoarece imi doresc să constitui un parteneriat real și eficient între noi, mediatorii și magistrați. Judecatorii trebuie sa intelega necesitatea si rolul nostru in sistemul judiciar, precum si efectele, benefice de ambele parti, ale unei astfel de colaborari.”

Organizatorii evenimentului: Sanatatea Media Group si Tribunalul Bucuresti.

Partener: Consiliul de Mediere

 

 

 

Divizia de Comunicare&PR

SĂNĂTATEA MEDIA GROUP

E-mail: comunicare@sanatateamediagroup.ro

Telefon: 0752.231.577

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *