Conferinta Nationala a Mediatorilor – „10 ani de Mediere in slujba Drepturilor Omului”

constantin asofronie conferintaIn data de 27.05.2016, intre orele 08.30 -13.30, Consiliul de Mediere organizeaza Conferinta Nationala a Mediatorilor – „10 ani de mediere in slujba Drepturilor Omului”, in conformitate cu sectiunea 5 din Statutul profesiei de mediator, aprobat prin Hotararea Consiliului de Mediere nr. 39/2015, informeaza un comunicat al institutiei emis luni, 4 aprilie 2016.

 

Evenimentul va avea loc in Bucuresti, la Parlamentul Romaniei, sala Avram Iancu si se va desfasura in parteneriat cu Comisia pentru Drepturile Omului, Culte si Minoritati din Senatul Romaniei.

Vor fi invitati „ambasadori ai medierii” si vor participa organele de conducere ale corpului profesional al mediatorilor (CPM) si reprezentantii CPM de pe langa Curtile de Apel. Participarea este gratuita si se acorda 5 puncte profesionale.

Confirmarile se fac la adresa de e-mail: secretariat@cmediere.ro, pana la data de 30 aprilie 2016. Pentru accesul in cladirea Parlamentului este necesar sa fie comunicate seria si numarul actului de identitate.

Vezi aici programul orientativ al Conferintei Nationale a Mediatorilor Bucuresti – 27 mai 2016

 

Sursa: www.medierenet.ro

 

MEDIEREA ESTE SOLUTIA!

AFLA MAI MULTE la telefon 0752.23.15.73 sau pe e-mail casademediere@gmail.com !

 

Dr. Simona Maria VLĂDICA

Mediator autorizat

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *