Apel pentru voluntari – amenajare centre sociale pentru Fundatia Copii Sfantul Sava din Buzau

Consiliul de Mediere a incheiat in 23.06.2015 un Parteneriat cu Fundatia pentru copii Sfantul Sava Buzau si lanseaza un Apel pentru voluntari, se arata intr-un comunicat al institutiei.

Proiectul poarta numele ”O societate a dialogului” si are ca tematica amenajarea Centrelor sociale necesare Fundatiei pentru copii Sfantul Sava Buzau.

Rolul Consiliului de Mediere este acela de promotor partener al proiectului ”Savaliada”, care presupune transformarea unei unitati militare dezafectate din localitatea Baba Ana (Prahova) intr-un centrul socio-medical multifunctional care sa reuneasca toate tipurile de activitati ale Fundatiei: Centru de zi pentru copiii defavorizati, Asezamant pentru varstnici, Asezamant pentru femeile abuzate etc.

Parteneriatul a fost semnat pentru pe o perioada de 18 luni si are trei componente:

1. Accesul persoanelor defavorizate la serviciile de mediere

Consiliul de Mediere va pune la dispozitia Fundatiei un grup de mediatori voluntari care vor furniza pentru o perioada de trei luni, pro bono, servicii de mediere pentru persoane defavorizate.

2. Recrutarea de voluntari

Serii saptamanale de cate 10 persoane care sa lucreze la renovarea cladirilor necesare Centrelor Sociale de la Baba Ana. Cazarea si masa voluntarilor vor fi suportate de Fundatia Sfantul Sava.

3. Parteneriate strategice

Consiliul de Mediere cauta Parteneri care sa asigure finantarea Proiectului, atat pe site-ulwww.cmediere.ro, cat si prin intermediul presei – folosind orice mijloc de promovare va considera necesar.

Voluntarii care vor sa participe la proiect trebuie sa aiba peste 18 ani, iar inscrierea pentru componenta a II-a Proiectului se face la adresa adrian.banuta@cmediere.ro pana la data de 15 iulie.

 

Sursa: www.medierenet.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *